5 tegn på at det virkelige Bitcoin-rallyet bare kan begynne

Prisen på Bitcoin Revolution har trukket seg tilbake fra sin 14.100 dollar flerårige høye, men det er fem tegn på at det virkelige rallyet bare begynner.

Prisen på Bitcoin (BTC) har trukket seg betydelig tilbake siden den årlige høyden på $ 14149 for noen dager siden. Likevel er det fem tegn på at det virkelige rallyet bare begynner.

Økende “HODLing” -aktivitet, rekordhøye grunnleggende forhold, lav detaljhandelinteresse, høyere tidsrammeutbrudd og tekniske indikatorer tyder på at et større bull run kan brygge.

Høyere tidsramme

Bitcoin har falt over 6% fra den lokale toppen på over 14 000 dollar, et nivå den ikke har testet siden 2017.

Men på den ukentlige og månedlige tidsrammen registrerte den en klar breakout. Den så sine ukentlige og månedlige lys stenge over $ 13 000 for første gang på nesten tre år.

Som Cointelegraph tidligere rapporterte, viser det månedlige diagrammet at Bitcoin er langt over viktige glidende gjennomsnitt. Teknisk betyr det at fremdriften fortsatt er intakt, men en sunn tilbaketrekning kan være gunstig.

Google Trends-aktivitet og sosiale volum er fortsatt lavt

I løpet av toppen av et okseløp skyter Google Trends-aktivitet for nøkkelordet “Bitcoin” opp når etterspørselen i detaljhandelen strømmer inn. Når markedssentimentet blir euforisk, har hvalene en tendens til å tjene penger, noe som får markedet til å avta.

I løpet av de siste månedene, til tross for den sterke rallyen til Bitcoin, har Google Trends-aktiviteten vært lav. Dette indikerer at ikke mange detaljistinvestorer søker etter den dominerende kryptovalutaen på Google.

I tillegg, ifølge data fra The Tie, økte det månedlige tweetvolumet til Bitcoin i oktober bare 7,8%. Mangelen på detaljhandelsinteresse til tross for at prisen er på flerårige høyder, indikerer at BTC kan være i en tidlig oksemarkedsfase.

Tekniske indikatorer viser at rally ikke er overopphetet

I følge Mayer Multiple viser historiske Bitcoin-prissykluser at dagens BTC-rally ikke er overopphetet.

Mayer Multiple analyserer prisen på Bitcoin basert på det 200-dagers glidende gjennomsnittet, som evaluerer den langsiktige prisutviklingen. Hvis multiple er over 2,4, indikerer det at rallyet sannsynligvis er overopphetet. I 2017, da BTC slo $ 20 000, som et eksempel, steg multipelen til rundt 3,8.

For øyeblikket svever Mayer Multiple fra 2. november rundt 1.27. Dette viser at rallyet ikke er overopphetet eller overfylt, til tross for BTCs oppadgående trend fra $ 3,600 til $ 13,350 siden mars.

Hash-frekvensen er fortsatt nær rekordhøy

I løpet av høsten gjennomgår de nordlige områdene i Kina regntiden. Store gruveknutepunkter som er avhengige av vannkraft, kan få tilgang til billigere strøm, noe som gjør at de kan utvinne Bitcoin mer effektivt.

Da regntiden tok slutt, var det en massevandring av gruvearbeidere i det nordlige området av Kina. Følgelig falt hasjfrekvensen til Bitcoin bratt på kort tid.

Likevel viser den 30-dagers gjennomsnittlige hashfrekvensen det siste året at Bitcoin-hashfrekvensen fortsatt er nær rekordhøy. For tiden svever den på omtrent 132 millioner terashash per sekund. I januar var hasjhastigheten godt under 100 millioner TH / s, til sammenligning.

HODLing-aktiviteten er fortsatt sterk

Basert på HODL-bølger, som evaluerer trenden med langvarige Bitcoin-holdere, holder flere investorer i økende grad BTC i lengre perioder.

HODLing-aktiviteten har økt siden mars da prisen på BTC kortvarig falt under $ 3600. Siden den gang har investorer stadig akkumulert BTC.

Den økende beholdningen av BTC sammen med sterke grunnleggende forhold, en gunstig teknisk struktur med høy tidsramme og positive tekniske indikatorer har styrket det generelle markedssentimentet som til slutt kan utløse et enda større rally for Bitcoin.