Bitcoin till 1 miljon dollar år 2025, säger Raoul Pal

Med hjälp av en regression på det logaritmiska diagrammet sedan starten kom Raoul Pal, VD för Real Vision Group med en modell som förutspår Bitcoin till 1 miljon dollar år 2025.

Kryptohandlare är glada, särskilt efter Bitcoins prisuppgång efter Squares miljonärinvestering i världens första kryptovaluta.

Bitcoin lyckades överleva en baisseartad september över 10 000 och behöll sin långsiktiga hausseartade trend. Sedan marknadskraschen i mars har Bitcoin inte tappat sin fart, och efter en första återhämtning – delvis driven av behovet av att bygga upp en reserv av värde och delvis av DeFi-mani – stiger token långsamt men säkert till nya toppar.

Och det verkar som om detta har antänt en del analytiker gnista, som kontinuerligt kommer med modeller och diagram med miljon dollar prognoser för Bitcoin. Och om folk för några år sedan skrattade åt John McAfee för att de sa att Bitcoin lätt kunde nå en miljon dollar, idag tror många handlare att målet inte är omöjligt … det är bara lite längre bort.

Till exempel tror Raoul Pal, VD för Real Vision Group, att Bitcoin kan slå miljon dollar-linjen någon gång 2025.

Förutsägelsen stöds av en regression i loggdiagrammet sedan starten, vilket gör det möjligt för honom att projicera Bitcoins framtid baserat på tidigare resultat .

Jag använde just regressionen på loggdiagrammet sedan starten, $ 1m skulle vara 2 S.D’s. översåld till 2025. Jag antar att regression på loggkartor antagligen är ett matematikbrott men att det bara är kontextuellt. pic.twitter.com/OVMJumHbPv

– Raoul Pal (@RaoulGMI) 12 oktober 2020

Även om Raoul accepterar att uppgifterna måste tas med en nypa salt är han också säker på att hans modell har viss logik. Och åtminstone vid första anblicken har han mer trovärdighet än en McAfee som är känd för att shilling och twittra om krypto medan han fester under påverkan av psykotropika i något tropiskt hörn av jorden.
Du kanske också gillar:

Om historien upprepar sig: Bitcoin når 400 000 dollar i nästa tjurcykel
S2F-modell: 35% tror att Bitcoin inte når $ 55 000-mål 2021
14 000 USD vid slutet av 2020 ett rimligt mål för Bitcoins pris

Raouls modell visar ett relativt cykliskt Bitcoin-tillväxtscenario. Vart fjärde år, kanske påverkat av effekterna av halvering, tenderar bitcoin att göra samma sak: det sjunker i pris, bottnar ut, stabiliseras och återhämtar sig. Cyklerna blir emellertid allt mer lönsamma för långtidshoppare när lägre nivåer blir högre och högre, och spikarna överträffar också de från tidigare cykler.
Raoul Pal är inte ensam

Andra analytiker verkar också vara hausse. En mindre känd näringsidkare med användarnamnet delade också Raoul Pals “förutsägelse”. av Bitcoin till 1 miljon 2025, baserat på en logaritmisk tillväxtmodell men med tanke på 4-åriga cykler med mer styrka än Raouls metod.

Mönster som delas av Sirsatsalot som förutsäger Bitcoins möjliga framtida prestanda baserat på en logaritmisk modell.

Och glöm inte den berömda stock-to-flow-modellen. Denna studie verkar vara noggrann för att förutsäga en hausseartad prestanda under de närmaste åren, men korrelation är inte orsakssamband, och många kryptopåverkare är skeptiska till det:

Det är dock viktigt att notera att Bitcoin är mycket flyktigt och ungt, så priset kan enkelt manipuleras. Det kan faktiskt nå en miljon dollar, men det kan också falla av många skäl, från lagligt till tekniskt.

Kanske är det därför som varken Raoul Pal eller någon annan analytiker har vågat satsa på amputationen av privata kroppsdelar för att stödja tillförlitligheten hos hans modell.