Raoul Pal forudsiger, at det amerikanske forbud mod Bitcoin ville være nytteløst

Forbud mod Bitcoin ville være forgæves, siger Raoul Pal
Siger, at regeringen bør gemme Bitcoin i deres reserver, når fiat falder
Den populære Bitcoin-talsmand og investeringsstrateg Raoul Pal har med tillid sagt, at et regeringsforbud mod Bitcoin ville være en forgæves indsats.

Bitcoin-fortaleren sagde dette som svar på voksende medierapporter, hvor Ray Dalio, en amerikansk milliardær, sagde, at regeringen ville forbudte Bitcoin på grund af flere grunde, især en stigning i kryptoprisen.

Den amerikanske regering ville forbudte Bitcoin – Ray Dalio
Hedgefondlegenden, Ray Dalio, tidligere i denne uge i et interview med yahoo-finansiering foreslog, at en stigning i Bitcoin-prisen ville tvinge regeringen til at gribe ind.

Relaterede indlæg

Wyoming Senator sprænger om Bitcoin på ABC
Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC vil sandsynligvis teste $ 17000-niveau
Bitcoin-trendanalyse – BTC / USD klar til $ 18.750 næste
Forudsigelse af Bitcoin-pris: Bullish bølger i kølvandet på Covid-19 vaccine

Milliardæren har en modsat holdning som en investering, der siger, at myndighederne vil klemme fast på det digitale aktiv, når de ser en væsentlig vækst.

Dalio afgav denne erklæring midt i kontinuerlig vedtagelse af Bitcoin blandt Wall Street-tungvægte, der ser det som et aktivt havn.

Et andet problem, som Bitcoin har, som Dalio sagde, var det faktum, at kryptokongen sammen med andre kryptokurver er meget ustabile og ikke kan bruges som en rigdomslager.

Han skitserede også, at det digitale aktiv ikke kan bruges på dagligdags varer, idet han siger: “Jeg kan i dag ikke tage min Bitcoin endnu og købe ting let med den.”. Han mener, at CBDC’er ville erstatte kryptokurver.

Raoul Pal reagerer på Ray Dalio
Bitcoin-fortaleren siger, at han mener, at et forsøg på at forbyde Bitcoin ville være nytteløst.

Raoul Pal henviste tilbage til 1933, da den tidligere amerikanske præsident, Franklin Delano Roosevelts (FDR) forbød oplagring af guldmønter, guldbarrer og guldcertifikater. Amerikanerne fandt andre måder at få guld mod præsidentens vilje. Raoul Pal forudsiger en lignende begivenhed, hvis der er forbud mod Bitcoin.

Investeringsstrategen sagde, at regeringen ville have svært ved at forbyde det og sagde til sidst, at de måske bliver nødt til at opbevare de digitale aktiver som en del af de offentlige reserver, fordi fiat-valutaer globalt fortsat står over for devaluering.