TradeStation Crypto Hanat Zero Hash Digital-Asset Luotonanto

Zero Hash -luottoinfrastruktuurin ansiosta TradeStation voi automatisoida vakuuksien hallinnan ja lainojen maksamisen

TradeStation Crypto, Monex Groupin TradeStation Groupin digitaalisiin omaisuuseriin keskittynyt tytäryhtiö, ilmoitti tänään kumppanuussopimuksesta säilytys- ja toimitusinfrastruktuurin hyödyntämiseksi Seed CX: n Zero Hash -alustalla.

Zero Hash auttaa TradeStation Crypto -ohjelmaa hallitsemaan digitaalisen omaisuuden lainakirjaansa ja tarjoaa yritykselle keskitetysti salatun tarjonnan sekä laajemman pääsyn useille kryptovaluuttamarkkinoille ja tärkeimmille likviditeettipaikoille.

“Yhteistyön kautta TradeStation Crypto Profit voi virtaviivaistaa lainojen toimittamista ja selvittää digitaalisia varoja hyödyntämällä Zero Hashin automatisointia ja reaaliaikaisia ​​arvostussyötteitä. TradeStation Crypto ja sen lainapuolet voivat nyt hyötyä tehokkaammin koko lainan elinkaaren ajan ”, yritys sanoi.

Zero Hash -luottoinfrastruktuurin ansiosta TradeStation voi myös automatisoida vakuuksien hallinnan ja lainojen selvityksen, mikä auttaa hallitsemaan vastapuoliriskiä ja yksinkertaistamaan useiden vakuuksien hyväksymistä.

Zero Hash on Seed CX: n tytäryhtiö ja on rekisteröinyt yksikön rahapalveluyrityksenä ja FX-jälleenmyyjänä FinCEN: ssä. Lisäksi Zero Hash on rekisteröity rahanlähetin yli 45 Yhdysvaltain osavaltiossa.

Zero Hash -siirtopalvelu tukee tällä hetkellä fiat- ja kryptovaluuttojen spot-selvitystä ja käynnistää tuen repoille, forwardeille ja muille tuotetyypeille tulevina kuukausina. Tuote oli jo otettu osaksi perinteisten välittäjien, yhden jälleenmyyjän alustojen, valuuttakurssiverkostojen ja muiden institutionaalisten kauppapaikkojen kauppaa.

“Salauslainan tila on kasvanut voimakkaasti vuonna 2020, mikä johtuu salausvarojen lainojen houkuttelevista tuotoista. Salauslainaustilassa tarvitaan automatisointia. Automaatio on ainoa tapa tuoda mittakaava ja saavuttaa korkeampi institutionaalisuus markkinoilla “, kertoi James Putra, TradeStation Crypto -tuotestrategian johtaja.

TradeStation hyödyntää Monexin kokemusta

Räätälöity salauskauppiaille, TradeStation käyttää maailmanlaajuisia integraatioita luomaan laajan joukon likviditeettilähteitä, jotka mahdollistavat paremman hintojen löytämisen ja avoimuuden. Yritys markkinoi edelleen salauspöytäään auttamalla kauppiaita välttämään pitkiä liiketoimia perinteisissä pörsseissä sekä välttämään muiden alustojen veloittamia maksuja suurista välittömistä kaupoista.

Salauskeskeinen haara hyödyntää emoyhtiönsä, japanilaisen rahoituspalvelujen jättiläisen, Monex Groupin, välitystoiminnan asiantuntemusta vastaamaan nykyisen kryptovaluuttaekosysteemin avainkysymyksiin ja tiettyihin heikkouksiin.

Lisäksi TradeStation Crypto tarjoaa erillisen alustan salausvaluuttakaupan helpottamiseksi institutionaalisille sijoittajille.

”TradeStation Crypto pohjustaa tietä institutionaalisille yrityksille salauksen lainaamiseen. Tämä lainatuote on yksi avaruuden mielenkiintoisimmista innovaatioista. Odotamme innolla, kuinka nämä uudet tuotteet tuovat mittakaavan ja tehokkuuden salauksen lainaustilaan ”, kertoi Zero Hashin perustaja ja toimitusjohtaja Edward Woodford.